agenda per maand

agenda mei 2010
 

 

 

 

 

Entree: € Gratis,- / CJP € Gratis,-

reserveer >>>

 

Vrijdag 7 mei, 19.30 uur
Anna Nijenhuis
Ik kijk liever naar de maan


'ik kijk liever naar de maan' geeft een inkijk in de wereld van een kwetsbaar en eenzaam meisje,
die je meeneemt in herinneringen aan haar jeugd; een jeugd die niet altijd leuk was.
 Ze is op een punt in haar leven aangekomen waarop ze beseft dat ze niet meer zo geblokkeerd wil en kan leven,  ze hunkert naar warmte en liefde die ze nooit heeft gekregen. Maar om liefde te ontvangen zul je wel jezelf lief moeten hebben, en het verleden moeten laten rusten.
Spel:  Anna Nijenhuis. Tekst: Tjitske Jansen. Regie: Joost Brouwer. Vormgeving: Jochem Esser.

 

 

 

 

Vrijdag 7 mei, 20.30 uur
Youp van den Bogaard
Judas


In ‘’JUDAS’’ maak je kennis met de man die het icoon is van verraad. De man die eeuwenlang door iedereen is verguisd en die een naam heeft die geen enkele ouder aan zijn kind zal geven. Toch was zonder deze man en zonder met name zijn ‘judaskus’ het christendom nooit uitgegroeid tot een van de grote godsdiensten van de wereld. Was het verhaal van Jezus nooit geschreven.
Spel: Youp van den Bogaard. Tekst: Lot Vekemans. Regie: Peter Löhr.

 

 

 

 

Vrijdag 7 mei, 21,30 uur
Angelie Wassink
De Dode


 ‘Hij is dood, Edouard is dood. In mij een leegte die mij als een soort engel doet opstaan, doet opstijgen. Rennen en dan plots stilstaan. Ik sta in de regen, verdwaasd, naakt en nat.
Doorweekt.’
Spel:  Angelie Wassink. Tekst: Georges Bataille. Regie: Mark Colijn.

 

 

 

 

 

Vrijdag 7 mei, 22.30 uur
Lotje van Drunen en Koen Schalkwijk
Soul en Jazz


Lotje van Drunen combineert als zangeres al een aantal jaren het theatergenre met het genre van de lichte muziek: soul en jazz.
Ze studeerde zang aan de afdeling ‘jazz en pop’ van het Artez Conservatorium, te Arnhem. Hier studeerde ze af na les te hebben gehad van o.a. Mathilde Santing en Ronald Douglas.
Lotte zingt in verschillende bands door Europa, is werkzaam als backing-vocal, als studiozangeres en zangdocent aan o.a. Stichting theaterstudio Apeldoorn (Sta) en de Popschool Amsterdam.
De brede klank van haar mezzo-stem leent zich uitstekend voor het meer intieme, maar zeker ook het stevigere jazz- en soulrepertoire.Koen Schalkwijk studeerde in 2009 af aan het Artez conservatorium, en speelt sinds twee jaar met Lotje in duo voor diverse gelegenheden.
Info: lotjevandrunen@hotmail.com

 

 

 

info K13: Pers, alg.info, com.van aanbeveling,sponsors etc.exposities K13K13 en educatieK13 en verhuur - zaalverhuur en meer mogelijkhedenterug naar home-page K13reserveren voorstellingen K13