algemeenmediacontactsponsorssamenwerkinginfo reserveren

drukkerij Gelderland

stern
Sponsors K13

Sponsor: hij die de kosten van iets draagt, hij die financieel teunt,met als tegenprestatie dat de organisatie reclame maakt voor de sponsor [van Dale] Recessie: teruggang in de conjunctuur, in het bedrijfsleven [van Dale] Een aantal grotere bedrijven sponsoren K13. Door de economische recessie hebben een aantal bedrijven moeten besluiten zich terug te trekken als sponsor. Dat betreurt K13 voor alle partijen.
Want... Sponsors zijn voor K13 van groot belang, aangezien zij de ontwikkeling en programmering van K13 mede mogelijk maken. Hoe meer sponsors, des te meer wij hen en ons publiek kunnen bieden.
De sponsors ondersteunen K13 voor minimaal drie jaar, als tegenprestatie vermelden wij de logo’s van de bedrijven in onze seizoenbrochure en op onze website. Daarnaast ontvangen sponsors de K13 Seizoenpas en bieden we hen bij gelegenheid vrijplaatsen aan voor hun relaties en medewerkers. Tegen een gereduceerd tarief kunnen sponsors bijeenkomsten in K13 organiseren. Op verzoek van de bedrijven kan K13 eveneens extern bijdragen aan de invulling van diverse personeelsbijeenkomsten of bedrijfspresentaties.

Zakenvrienden 

K13 wordt mede gedragen door ondernemers uit de regio die K13 gedurende minimaal drie jaar financieel ondersteunen. Wat zakenvrienden bijzonder maakt is dat zij bijdragen in het draagvlak van K13 in haar directe omgeving. Als tegenprestatie biedt K13 een aantrekkelijk pakket van diensten en arrangementen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met K13, Nicolette van der Wal, onder nummer 026-3642613.

Adopteer een voorstelling

Vanaf het seizoen 2008/2009 is het voor bedrijven en instellingen mogelijk een voorstelling te adopteren. uw naam of logo wordt aan de betreffende voorstelling gehangen. Op de avond van de voorstelling wordt deze in K13 geprojecteerd. En u ontvangt vrijkaarten voor uw personeel of relaties. Over de invulling van het totale pakket kunt u contact opnemen met Luuk van Geffen.

ANBI

In oktober 2008 kreeg K13 van de Belastingdienst als instelling de ANBI status. ANBI kan verkregen worden door Algemeen Nut beogende instellingen.

Op 1 januari 2008 zijn voor algemeen nut beogende instellingen (ANBI) de belastingregels veranderd op het gebied van:
• schenking
• successie
• aftrek van giften (inkomsten- en vennootschapsbelasting)

Wat zijn de fiscale voordelen voor een ANBI?

• Een ANBI hoeft geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt in het kader van het algemeen belang.
• Uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld voor het recht van schenking.
• Als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).

Voor uitgebreide informatie zie: www.belastingdienst.nl

Gemeente Rheden

K13 maakt deel uit van de Gemeente Rheden, met prima verbindingen, ruimte om te wonen en te ondernemen, toeristische voorzieningen, een keur aan bijzondere landschappen en een reeks niet onaardige monumenten van natuur, cultuur en geschiedenis. Wie wil daar nou geen deel van uitmaken?

SubsidiŽnten

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door steun van: